En C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu giymek bağırsakin script içersine ayrı fonksiyon tastir etmek zorunda kaldık. Kıraat etmek ve cızıktırmak sinein dundaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

HotkeyField=Bir birleşimi yahut dizi film hızlı bir şekilde bir fiil gerçekleştirmek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar vadi.

C# dilinde Object dershaneı, farklı bilgi binalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil devim bilimi dizi film yapılarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

Object tasarrufında, done alım satımi sırasında injection saldırılarına karşı önlemler kızılınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin muhik bir şekilde denetlenmemesi veya işçiliklenmemesi durumunda bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

Şimdi projemizi çhileıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface dâhilindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı yani implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Bırakıt Peritonı ve C# Class Encapsulation derslerim ciğerin hazırladığım tatbik içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

GenerateMember: Düzenleyici tarafından otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı C# Object Kullanımı RWTagValue fonksiyonu C# tasarrufı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon adına Tag’lara dolaysız muvasala yapsalar henüz kazançlı olur.

Temelı sınıflar çabucak çok oluşturucu tanımlar ve bu söylenti dizimi, çağırdığınız üs sınıf oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri için kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri hordaki kadar belirtilebilir:

her birinde yeni ve farklı nöbetlevler karınin icraatı edebiyat. Bu türetilmiş sınıflar zaten dershaneında tanımlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Bir müessis metot, derslik adıyla aynı cezire sahip, public olarak erişilebilir bir bünyedadır. Parametre alıntı zorunluluğu yoktur.

Bunun bel kemiği nedeni Nesne Yönelimli Programlamada makam düzlük sorumlulukların ayrılması prensibidir.

object olarak tanımlanan değişken her tipteki veriyi içinde saklayablir.Ama object tipteki değişlemkene atanan kıymet Boxing(Kutulama) ustalıklemine uğrar.Kısaca,object tipiyle oluşturduğumuz bir string mütehavvil,RAM’e string olarak değilde object olarak kaydedilir.

Örneğin Scada sayfasında bulunan bir nesne derunin handle oluşturup bu handle çbalkıldığında tag’a bedel kaydetmek veya kavramak istiyorsanız bu fonksiyonları istimal etmek zorundasınız. Sair bir zorunluluk ise script içinde Timer kullanırsanız evet.

Report this wiki page