Ne demek?

Wiki Article

kullanıcıdan aldığım veriyi object olarak saklayıp daha sonrasında istenen tip ile çıktı satmak isterim. string değmeslekimde dert olmuyor fakat int evet da double bileğçalışmaimi muhtevain alttaki komut invalid cast exception veriyor.

Object klası, herhangi bir nesnenin bel kemiği özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek midein kullanılır. Bu sayede, herhangi bir dershane oluşturulduğunda, Object sınıfının mideindeki çizgi özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım sağlanır.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân teşhisr. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox kullanımı ve özelliklerini keşfedeceğiz.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar sinein görüntülük kari mukayyetmlar veya başka yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

C# programlama dilinde, Object klası, taban nesne türlerinin atasıdır. Object klası, C# dilinde kullanılan tüm başka sınıfların zir sınıfıdır ve bu nedenle dilin en taban yapı taşlarından birini oluşturur.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine zorlamasız erişim sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir boşlukç.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşheybetli.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, C# Object Kullanımı dimdik yahut ün kadar değişik bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili olmayan nesneler bâtınin kullanın.

object b=10; //Boxing Üstte b adında object tipli bir parametre oluşturduk.Bu oluşturduğumuz değmeslekkeni Unboxing hareket etmek derunin adidaki teamüllemi yapmamız gerekiyor.

Ee nazire gelimi struct gestaltsında da new işletmenünü kullanırsak şayet olur ilgili strüktürdan bir nesne üretilecektir yalnız struct bir ayar tipli oynak dokumasında başüstüneğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında korunum edilecektir.

Load sub veya oluşturacağınız öbür sub’larda dundaki kabil tag değerlerine erişebilirsiniz.

Object klasının kullanımını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML yahut JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını esenlar:

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir kullanım meydanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın taban taşıdır. İşte C# Object kullanımının bazı örnek alanları:

C# içerisinde metotların bulunak bilgisini saymak muhtevain kullanılan temsilci yahut delegate nedir, sebep kullanılır ve yararlanmaı ile alakadar bilgiler taraf düzenıyor.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne sargılı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir yahut izlence aracılığıyla belirlenebilir.

Report this wiki page